]> Mediawave > Producten

Producten

De producten van Mediawave zijn op zichzelf nutteloos. Het zijn tools die het bouwen van producten vergemakkelijken. Mediawave voert een constante zoektocht naar de meest elementaire vorm van software. Automatisering waarbij de keuzes aan de klant worden overgelaten.

Siteprocessor

De Siteprocessor kan gezien worden als de website-ontwikkel-werkbank van Mediawave. Een omgeving die ervoor zorgt dat websites sneller en efficiënter opgezet kunnen worden. Dankzij een gemoduleerde architectuur kunnen eenvoudig bestaande of nieuwe componenten aan een website worden toegevoegd om nieuwe functionaliteit te bieden. De Siteprocessor zorgt zo voor een schaalbare en flexibele omgeving. Zo kunt u een eenvoudige website laten uitgroeien en meegroeien met uw organisatie.

DDB

Database gekoppelde software komt in vele vormen en maten. Echter worden fundamenteel altijd maar 4 handelingen verricht: Gegevens uit een tabel bekijken, toevoegen, aanpassen en verwijderen. En dat is precies wat DDB (Dynamic DataBase) doet. Door aan te geven wat de structuur van de tabel is, genereert DDB automatisch het bijbehorende administratie systeem. Hier kunnen vervolgens de gegevens mee bekeken, toegevoegd, aangepast en verwijderd worden.